Ravioli

  • Jednostavno star_2 star_2
  • 25 min Vrijeme
  • 4 osobe Broj osoba

Piše: Nina Mrvica

Ravioli s umakom od pršuta i kadulje će oduševiti i najzahtjevnija nepca. Ovaj jednostavan ručak će uz raviole i dodatak kadulje poprimiti moderan okus inspiriran jednostavnošću.

Sastojci

  • 400 g raviola s mesom ili po želji
  • 100 g pršuta
  • 2 češnja češnjaka
  • 80 ml bijelog vina (suho)
  • 3 žličice usitnjene kadulje
  • 80 g parmezana, nariban
  • 500 ml Kravica Kraljica vrhnja za kuhanje
  • Sol, papar, po želji

Priprema

Raviole skuhajte po uputstvu s vrećice.

U dublju tavu na malo ulja stavite usitnjen češnjak. Nakon par sekundi dodajte pršut koji ste prethodno izrezali na kockice. Podlijte s vinom te pustite da vino ishlapi.

Sada dodajte vrhnje i kadulju te kuhajte oko 5 minuta uz stalno ,miješanje. Na kraju umiješajte parmezan te dodajte raviole.

Po potrebi možete dodati malo vode od kuhanja raviola.

Po želji začinite sa soli i paprom.

Poslužite odmah uz parmezan.

Svježe s kraljičinog stola

Katalog proizvoda

Pogledajte što se sve nudi u našem kraljevstvu
Pokucaj na dvorska vrata i preuzmi
listu kraljevskih proizvoda

Kraljevski fotoalbum

Ako želite uživati i u fotografijama kraljevskih proizvoda,
možete ih jednostavno preuzeti ovdje.