Priprema
Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva. Na lim za pečenje postavite papir za pečenje. Od folije napravite kalupe (tuljke) oko kojih ćete omotati tijesto.
Tijesto za pizzu izrežite na 8 jednakih traka, oko 5 cm po komadu.
Svaku trakicu zamotajte oko folije tako da krenete od dna.
Zamotano tijesto stavite na pripremljen lim te premažite razmućenim jajem.
Posložite sva tijesta radeći mali razmak između svakoga.
Pecite 10-13 minuta, odnosno dok vam peciva ne porumene.
Izvadite, ostavite na limu da se malo ohlade pa im maknite tuljke.
Neka se peciva potpuno ohlade prije nadijevanja.
Za nadjev pomiješajte Kravica kraljica svježi sir s vrhnjem, kiselo vrhnje, prethodno nasjeckanu šunku, usitnjeni češnjak te nasjeckani vlasac. Po želji začinite.
Peciva napunite koristeći se slastičarskom vrećicom ili žlicom. Na vrh svakog peciva stavite grančicu celera ili peršina.