Priprema
BISKVIT
Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva. Pripremite kalup okvirnih dimenzija 20 x 25 cm. Dno kalupa obložite papirom za pečenje.
U posudi pomiješajte brašno,kakao, prašak za pecivo i šećer
Dodajte mokre sastojke (jaja, ulje, mlijeko i kiselo vrhnje) te sve dobro promiješajte dok ne dobijete povezanu i kompaktnu smjesu.
Smjesu stavite u kalup kalupe te pecite 25-30 , odnosno dok čačkalica zabodena u sredinu ne izađe suha.
Biskvit ostavite 10-ak minuta u kalupu pa ga potom izvadite na rešetku za hlađenje dok se potpuno ne ohladi.
KREMA
Sve sastojke osim boja mikserom izradite dok ne dobijete kompaktnu kremu.
Tri žlice kreme odvojite.
Ostatkom kreme premažite kolač koji ste stavili na pladanj za posluživanje.
U dvije žlice kreme dodajte malo narančaste boje te pomiješajte. U jednu dodajte malo smeđe boje te pomiješajte.
Uzmite dvije slastičarske vrećice. U jednu stavite narančastu kremu, u drugu smeđu.
Kuhinjskim škarama izrežite manji vrh te kolač dekorirajte malim bundevama.